تبلیغات

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و مجلسی با قارچ

مرغ پرتقالی خوشمزه,مرغ پرتقالی مجلسی,مرغ پرتقالی

سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.

نمکستان , سایت نمکستان , http://namakstan.net

مرغ پرتقالی,مرغ پرتقالی هانی شف,مرغ پرتقالی صنم بانو,مرغ پرتقالی مامی سایت,مرغ پرتقالی با زنجبیل,مرغ پرتقالی بهار سایت,مرغ پرتقالی مهرسا,مرغ پرتقالی شف طیبه,مرغ پرتقالی در فر,دستور مرغ پرتقالی,مرغ با سس پرتقال مامی سایت,مرغ پرتقال مامی سایت,طرز تهیه مرغ پرتقالی با زنجبیل

مواد لازم مرغ پرتقالیسینه مرغ  600 گرمقارچ 230 گرمژامبون 110 گرمپرتقال 4 عددپیاز 1 عددرازیانه 1 عددکره 2 قاشق سوپ‎خوریروغن زیتون 2 قاشق سوپ‎خوریادویه فرانسوی 2 قاشق چای‌خورینمک و فلفل به مقدار لازم

ته چین مرغ مجلسی,ته چین مرغ ساده,ته چین مرغ قالبی,ته چین مرغ خوشمزه,ته چین مرغ

مرغ با آب پرتقال شف طیبه,طرز تهیه مرغ پرتقالی شف طیبه,مرغ با سس پرتقال در فر,طرز تهیه مرغ پرتقالی در فر,دستور پخت مرغ پرتقالی,دستور تهیه مرغ پرتقالی,دستور مرغ پرتقال,دستور پخت خوراک مرغ پرتقالی

طرز تهیه مرغ پرتقالی

با آموزش طرز تهیه مرغ پرتقالی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه مرغ پرتقالی ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را به‌صورت شنیسلی خرد می‌کنیم. کره را در یک تابه گود بر روی حرارت ملایم ذوب می‎کنیم.

سینه‎های مرغ را اضافه کرده، حدود 15 دقیقه (بسته به ضخامت گوشت) سرخ می‎کنیم تا جایی که قهوه‎ای رنگ شده و کاملا بپزد. در این بین قارچ را همراه با رازیانه و ژامبون آماده می‎کنیم. قارچ را به خوبی شسته و برش می‎زنیم.

برگ‎های بیرونی رازیانه، ریشه و دیگر قسمت‎ها را جدا کرده و ریز برش می‎زنیم. پوست پیاز را گرفته و حلقه‎ای خرد می‎کنیم. ژامبون را به شکل باریکه‎های کوچک برش می‎زنیم. مرغ را پس از سرخ شدن از تابه خارج می‎کنیم.

در ادامه روغن زیتون را اضافه کرده و تا 1 دقیقه حرارت می‎دهیم. حلقه‎های برش خرده پیاز را در کنار قارچ، رازیانه و ژامبون اضافه کرده، بر روی حرارت ملایم در حالی که گهگاه مواد را تفت می‎دهیم، تا 15 دقیقه سرخ می‎کنیم.

مرغ را به تابه بازگردانده و ادویه فرانسوی را همراه با نمک و فلفل بر روی آن می‎پاشیم. آب 4 عدد پرتقال را بگیرید و کمی هم از پوست آن را برای تزئین رنده کنید.

آب پرتقال را بر روی مواد درون تابه ریخته و حرارت را طوری تنظیم می‎کنیم که مایع درون تابه کمی جوش بزند. شعله را کم می‌کنیم تا مرغ پرتقالی آرام بپزند و سس کمی غلیظ شود. غذا آماده است. با برنج یا نان نوش جان کنید.

کیک مرغ خوشمزه,کیک مرغ مجلسی,کیک مرغ ساده,کیک مرغ

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و مجلسی با قارچ

© 2013 – 2017 Namakstan.net

گردآوری : سایت تفریحی نمکستان http://namakstan.net

44

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار