تبلیغات

آموزش درست کردن املت مدیترانه ای خوشمزه

آموزش درست کردن املت مدیترانه ای خوشمزه آموزش درست کردن املت مدیترانه ای خوشمزه 

طرز تهیه املتی را برای شما داریم که مربوط به مناطق مدیترانه اي میشود و طعم بسیار خوبی دارد،درست کردن آن کار راحتی هست. 

مدت زمان آماده‌سازی مواد: 15 دقیقه

مدت زمان پخت: 20  دقیقه

 مواد مورد نیاز املت مدیترانه ­اي برای: 4 نفر

روغن مایع  1 قاشق سوپخوری   ژامبون قارچ و مرغ «یا ژامبون گوشت»  400 گرم گوجه ­فرنگی «حلقه ­شده»  1 عدد  تخم ­مرغ  4 عدد  قارچ «اسلایس ­شده» 4 عدد فلفل­ دلمه ­اي «خلالی­ خردشده» 2 عدد نمک و فلفل به میزان لازم بکینگ ­پودر یک ­دوم قاشق چایخوری

روش پخت املت مدیترانه ­اي :

هر ورقه ژامبون را روی سطح میز قرار داده و به وسیله کاتر گرد به قطر گوجه ­فرنگی ­ها برش بزنید.تخم­ مرغ­ ها را داخل کاسه دیگری شکسته، نمک، فلفل، بکینگ­ پودر، قارچ و فلفل ­دلمه ­اي را به آن افزوده و با قاشق با هم مخلوط کنید.

تابه ­اي راروی حرارت قرار داده روغن را درون تابه گرم کنید. یکی در بین گوجه­ فرنگی و ژامبون را داخل تابه بچینید تا تابه پر شود. سپس مواد تخم ­مرغی را داخل تابه ریخته و به مدت  10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم با در بسته بگذارید تا خودش را بگیرد.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار